HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Elköltöztünk! http://urester.blogspot.com

Életre keltjük a kihasználatlan tereket, utánpótlást képzünk, önszerveződő alkotókört hozunk létre, találkozási pontot teremtünk.

Friss topikok

  • karnazsin: János! Tök jó, hogy ilyen hosszú és tartalmas kritikát írtál! De nekem sokszor az az érzésem, hogy... (2008.11.08. 06:36) Írás egy látogatótól

Linkblog

Zsolnay tanulságok

2008.12.08. 11:01 :: Buzzy

 Ezúttal kisebb megmozdulásra sikerültünk, mint a Kesztyűgyárban. A Sikorski ház olyan mint egy labirintus, rengetg tér van benne. Kisebbek is nagyobbak is. Kevesen tudták beleilleszteni ezt a munkát az életükbe, ki is esett a hely, nem volt könnyű kijárni. A kommunikáció sem üzemelt, úgy ahogy kellett volna. Nem jött létre állandó, folyamatos, közös munka, amikor sokan egyszerre lettek volna házban és generálhatták, véleményezhették, kiegészítehették volna egymást. Nem voltak kitöltve a terek. Lényegében utolsó napokban mentették meg a programot. Jöttek az erasmusos diákok és Katinkáék, akik betöltötték nagyjából az hiányos helyeket, így lett átkötés, nem volt nagy a luk. Viszont sahnos így is igen kis részét használtuk a háznak. Azegzugokba például el sem vittük a látogatókat. Pedig igen izagalmas az egész... A házban baromi hideg volt, hidegebb, mint kint.
A program kommunikálása, nyilvánossága sem volt megfelelő. Nem jutott el annyira az emberekhez, hogy fogják magukat és kijöjjenek. Nem hozta ki őket a program. Kevesen jöttek látogatni. 
Vasárnap mégis megtelt a kiállítástér. Volt egy nagyon pezsgő és nagyon élő közel három órás impróverseny, amin 28 lelkes gimnazista diák vett részt. Így meleg, zsizsegő, élő szobává változott az egyik terem, ahonnan szünetben szétfutottak a gyerekek, nézők felfedezni a birodalmat. Ez volt az Ember7 programja (alapkérdés: Mi az emberség?, de az imprók kötetlenül folytak), így az Emberség Erejével Alapítvány hozott nekünk melegedő Menedéket teával.  

Nos most magambagyűjtöm a tapasztalatokat., és tavasszal ezeket beépítve folytatjuk. Ennyivel is okosabbak leszünk.

Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a munkát. Ami ott volt élt, és létezett, összejött. Dolgoztunk és lehetőséget kaptunk. Megszülettet és ez nagyon fontos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bazisprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr6810738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása